Viersterren dressuur CDI Lier

Nieuwe datum Belgische Kampioenschappen Dressuur bekend 

Belgium Dressage Events heeft toestemming gekregen van Paardensport Vlaanderen en KBRSF om dit jaar nog de Belgische Kampioenschappen Dressuur te organiseren. Het BK zal plaatsvinden van 1 t/m 4 okt 2020 op de Azelhof te Lier.

Nieuwe datum

Het was even onzeker wanneer de organisatie, in verband met het coronavirus, groen licht zou krijgen voor het herorganiseren van het geliefde evenement. Maar nu de paardensport langzaamaan weer opgang komt, heeft Belgium Dressage Events bekend gemaakt de Belgische Kampioenschappen Dressuur in samenwerking met Paardensport Vlaanderen en het KBRSF te organiseren van 1 t/m 4 oktober 2020. Met het oog op het EK voor de jeugd en enkele CDI-wedstrijden in september, is gekozen het BK later in het seizoen te organiseren.

Eerste editie op Azelhof

Het vierdaagse evenement zal dit jaar voor het eerst op de Azelhof te Lier georganiseerd worden. Omdat het BK door de verplaatsing later in het seizoen valt heeft de organisatie ervoor gekozen dat de proeven binnen worden verreden. Tijdens het evenement worden alle benodigde maatregelen omtrent het coronavirus in acht genomen.

Meer informatie over het programma en de rubrieken wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd daarvoor de website en de socials van Belgium Dressage Events goed in de gaten. Er wordt uitgekeken naar een mooie editie.

Volg de Facebook van BDE.

Volg de Instagram van BDE.