Sergio Martin Palos - CDI Lier

Fantastische tweede plaats in Grand Prix Special voor Laurence Roos

De overwinning in het viersterren Grand Prix Special op het CDI Lier was er voor de Spanjaard Sergio Martin Palos. Hij wist samen met zijn Lusitano Batuta (v. Quixote) naar de winst te rijden met een score van 70.745%.

Daarmee nam hij de leiding over van de Belgische Laurence Roos. De amazone wist met haar Fil Rouge, een nakomeling van Stedeling 2, naar een fantastische score te rijden van 69.532%. Daarbij liet Fil Rouge zich vooral opvallen in de uitgestrekte draf en de galopswissels. De duitser Benjamin Werndl noteerde met zijn Daily Mirror 9 (v. Damon Hill NRW) een derde plaats met een score van 69.511%.

Verder in de top vijf zien we de Japanner Masanao Takahashi die hier zijn Rubicon Unitechno naar de vierde plaats weet te rijden met 68.975%, gevolgd door een vijfde plaats van de Duitse Svenja Kamper-Meyer die met Rania M naar een score wist te rijden van 67.745%.

Deze rubriek werd gesponsord door DCM.