Kebie Raaijmakers en Happy Feet openen CDI Lier met dik 78%

De Nederlandse Kebie Raaijmakers is sterk begonnen aan de internationale CDI Lier. In de eerste rubriek, een rubriek voor Children, hield de Nederlandse de concurrentie achter zich met Happy Feet (Tuschinski x Animo). Het paar scoorde ruim 78% met 78,637%.  Die score was naast de overwinning goed voor een nieuw internationaal persoonlijk record.

Opvallend in de score is het grote juryverschil van bij acht procent. Het Belgische jurylid Jacques van Daele vond de proef van Kebie Raaijmakers en Happy Feet 85,000% waard. Het Duitse jurylid Thomas Kessler kwam tot 72,273% en een derde plek.

De tweede plaatst was voor de Duitse amazone Clara Paschertz. Zij reed Danubio (Dante Weltino OLD) naar 77,500%. Veerle Van Hof vervolledigde het podium met Don Diablo. Het Nederlandse paar verzamelde 73,637%.

Amber Schelstraete volgde met Burberry voor Maura Knipscheer met Amaretto. Voor eigen publiek reed Brittany Clabots met Fluegel naar de zesde plaats met 67,841%.

Bekijk hier het volledig overzicht met de uitslagen.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.
Bron: Equnews 
Foto: DigiShots