Startlijsten van CDI4* Lier online

Na de eerdere bekendmaking van het programma tijdens CDI4* Lier staan nu ook de startlijsten online. Op 26 maart om 11:00 uur zal het evenement van start gaan met de CDI Children rubriek die gesponsord wordt door Kingsley Saddles. Dankzij de livestream van ClipMyHorse.TV is het mogelijk om de rubrieken tijdens het evenement live te volgen.

Afwisselend programma
Het programma van CDI4* Lier is een mooie mix van de verschillende rubrieken die per dag verreden worden. Zo wordt op 29 maart door zowel de Pony, Junioren, Young Riders én U25 deelnemers de Kür op Muziek gereden. Tijdens de kür komt nog meer dan normaal de harmonie tussen paard en ruiter naar boven wat bij veel bezoekers voor kippenvel zorgt. Daarbij wordt er ook nog een clinic verzorgt door Tineke Bartels met als thema ‘van internationale pony ruiter naar Grand Prix ruiter’.

Wil jij jouw favoriete deelnemer aanmoedigen? Bekijk hier op de startlijst wanneer jij jouw idiool in het echt kan zien rijden. Het is natuurlijk óók mogelijk alles via deze livestream te volgen.

CDI4* Lier is een dressuurevenement wat jij niet wil missen! Toegang is gratis op woensdag, donderdag en vrijdag. Door het uitgebreide programma op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.