Spencer Wilton regeert CDI4* Grand Prix

De dag werd gisteren afgesloten met een riderparty en voordien de knappe 4* Grand Prix. Daarin hield Spencer Wilton de concurrentie achter zich met Super Nova II (De Niro). Toch was de grootste verrassing, Adelinde Cornelissen die Aqiedo (Undigo) aan de start bracht. Oorspronkelijk had Cornrelissen aangekondigd dat ze Aqiedo op Indoor Brabant weer voor het eerst mee zou nemen, maar dat rentree vond iets eerder plaats.

Voor Wilton en de zeventienjarige Super Nova was het weer de tweede keer in de ring na eveneens een lange wedstrijdpauze. Het duo won met 75,761% en hield zo landgenoot Sonnar Murray Brown met Erlentanz (Latimer) achter zich. Brown reed naar een totaal van 74,174%.

Cornelissen en Aqiedo kwamen gisteren op het CDI in Lier voor het eerst sinds vorig jaar februari weer aan de start en eindigde met 73% op de derde plek.

Bekijk hier de resultaten.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en de clinic van Stephan Buitenbos zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.
Bron: Equnews 
Foto: DigiShots