Kebie Raaijmakers opnieuw naar overwinning

In de individuele rubriek voor Children heeft Kebie Raaijmakers gisteren zaken op orde gesteld . De jonge amazone stuurde haar Happy Feet naar de eindzege met 78,535%. Eerder deze week won ze met de Tuschinksi-nazaat al de inleidende proef op woensdag.

Het podium in deze proef kleurde volledig oranje. De winnares van donderdag, Veerle Van Hof volgde op de tweede plaats met Don Diablo (Westpoint). Het optreden van het duo werd met 75,130% beloond.

Landgenote Maura Knipscheer kreeg 75,065% voor haar proef met Amaretto (Krack C ) en vervolledigde zo het podium. Voor eigen publiek volgde Max Van Durne op de vierde plaats. Van Durne reed met Dijon naar een mooie score van 72,737%.

In de U25 Grand Prix hield Ann-Kathrin Lindner met Sunfire 16 (San Amour I) de concurrentie achter zich. Het paar reed als enige boven de van 70%. Met 72,718% bleef het duo ruim voor op landgenote Sophie Reef met Charming Lady. De Duitse stuurde haar Painted Black-nakomeling naar de tweede plaats met 69,974%. Skylar Bos vervolledigde het podium met Choice Finch (Voice). Bos verzamelde 68,693% en bleef zo lokale amazone Lore Vandeborne met Ikke-Pia vd Berghoevev (San Amour) voor. De Belgische amazone kreeg 68,077% op het eindresultaat.

Bekijk hier de resultaten.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en de clinic van Stephan Buitenbos zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.
Bron: Equnews 
Foto: DigiShots