Viersterren dressuur CDI Lier

Jorinde wint GP Freestyle op CDI3* Lier

Eerder in de week werd ze nog nipt geklopt door Adelinde Cornelissen, maar op zaterdagavond in de Grand Prix Freestyle klom de Belgische amazone helemaal op naar de top. Op Tiamo reed ze naar een zeer overtuigende 78,2% en zodoende verbeterde ze in het Azelhof haar persoonlijk record. Adelinde Cornelissen kwam niet aan de start en zo werd de Duitse Andrea Timpe tweede met bijna zes procent minder.

In het intermediair werd Isabel Cool (Constand) tweede en op vier zagen we Katrien Verreet (Bailamos Biolley).

Viersterren dressuur CDI Lier

Jorinde wins GP Freestyle at CDI3* Lier

Earlier in the week she was just beaten by Adelinde Cornelissen, but on Saturday evening, in the Grand Prix Freestyle, the Belgian rider climbed right to the top. Riding Tiamo she scored a very convincing 78.2% thereby, in the Azelhof, improving her own personal record. Adelinde Cornelissen did not compete in this class so the German Andrea Timpe was second with almost six percentage points less.

In the Intermediaire Isabel Cool (Constand) was second and Katrien Verreet (Bailamos Biolley) was fourth.