Viersterren dressuur CDI Lier

Livestream CDI Lier

Bent u niet in de gelegenheid om het spannende CDI Lier te bezoeken? Niet getreurd, want wij zijn namelijk zeer verheugd bekend te mogen maken dat het gehele evenement live te volgen is via ClipMyHorse.tv.

Er komen tijdens het dressuurevenement CDI Lier vele internationale topcombinaties in actie. Namen zoals Jorinde Verwimp, Mary Hanna, Emma Hindle, Inna Logutenkova, Akane Kuroki, Danielle Heijkoop en Tristan Tucker zullen in de ring verschijnen. Nu zijn de proeven van al deze combinaties live te volgen via ClipMyHorse.tv!

Klik hier om naar de livestream van CDI Lier te gaan.

Viersterren dressuur CDI Lier

Livestream CDI Lier

Are you unable to visit the exciting CDI Lier? Do not worry; we are very pleased to announce that the entire event can be followed live via ClipMyHorse.tv.

Many international top combinations will come into action during the CDI Lier dressage event. Riders such as Jorinde Verwimp, Mary Hanna, Emma Hindle, Inna Logutenkova, Akane Kuroki, Danielle Heijkoop and Tristan Tucker will appear in the ring. And great news, their tests can be followed live via ClipMyHorse.tv!

Click here to go to the livestream of CDI Lier.