Micky Schelstraete beste ruiter in vol pony programma

Met de witte hengst Elin’s Noncisdador reed Micky Schelstraete naar de overwinning in de volle pony team test rubriek in Lier. Met 73,238% bleef de combinatie de Duitse Johanna Kullmann met Madam’s Miss Maria voor, zij behaalden 72.714% en nestelde zich daarmee tussen twee Nederlandse combinaties. Derde werden Pem Verbeek met Matcho D van Prinsenhofs welke 70.619% behaalden.

Micky Schelstraete best rider in full pony program

With the white stallion Elin’s Noncisdador, Micky Schelstraete rode to victory in the full pony team test section in Lier. With 73.238% the combination stayed ahead of the German Johanna Kullmann with Madam’s Miss Maria, they scored 72.714% and thus nestled between two Dutch combinations. Third became Pem Verbeek with Matcho D from Prinsenhofs which test resulted in 70.619%.