Alexa Westendarp ontvangt felicitaties van juryvoorzitter Jacques VanDaele

Duitse amazones wederom favoriet bij Young Riders

De Duitse Young Riders hebben vandaag in de Lannoo Paardenvoeders prijs hun zege voortgezet, maar intern wel stuivertje gewisseld. Vanmorgen was Alexa Westendarp met haar grote zwarte Hannoveraner merrie Four Seaons 71.618% het wedstrijdveld de baas. De winnaar van de team test gisteren Rebecca Horstmann met Friend of Mine 2 behaalden 70.784% en werden daarmee tweede. De derde amazone Lisa Breimann met Aida Luna behaalden 70.686% en werden net als gisteren derden.

Alexa Westendarp ontvangt felicitaties van juryvoorzitter Jacques VanDaele

German riders again favorite Young Riders

Today, the German Young Riders continued their victory in the Lannoo Horse Feed Prize, but they changed internally. This morning Alexa Westendarp dominated the field with her big black Hanoverian mare Four Seaons 71.618%. The winner of the team test from yesterday, Rebecca Horstmann with Friend of Mine 2 gained 70.784% and became second. The third rider Lisa Breimann with Aida Luna gained 70.686% and became third, just like yesterday.