Breed internationaal deelnemersveld meldt zich aan voor CDI Lier

Afgelopen maandag zijn de inschrijvingen van CDI Lier gesloten. De organisatie is zeer tevreden met de inschrijvingen die ze hebben mogen ontvangen. Aldus Wim Verwimp: “We zijn zeer verheugd met de deelnemers die zich ingeschreven hebben. Je merkt echt dat de facilitaire upgrade die de locatie heeft ondergaan meehelpt aan een beter deelnemersveld en daarmee natuurlijk ook een beter en spannender concours!”

Namen die op de startlijst zullen gaan verschijnen zijn o.a. in de Grand Prix de Belgische dressuuriconen Jorinde Verwimp met Cape Town, Fanny Verliefden met Indoctro en Jeroen Devroe Eres DL. CDI Lier zal overigens het internationale debuut worden voor Cape Town. Jorinde heeft hem pas twee keer eerder op nationaal niveau Grand Prix gestart. Voor Groot-Brittannië staan Emma Hindle met Romy Del Sol en Charlotte Fry met Dark Legend op de lijst. Ook Nederland komt met een aantal sterke deelnemers waaronder Diederik van Silfhout met Expression N.O.P, Anne Meulendijks met MDH Avanti NOP en Stephanie de Frel, die sinds kort lest bij Anky van Grunsven, met Beach Boy. Verder vind je in het deelnemersveld ruiters uit Duitsland, Japan, Luxemburg, Finland, Australië, Ierland, Portugal, Noorwegen en Zweden.

In de Prix St George Hebben Isabel Cool en Jorinde Verwimp zich opgegeven voor België. Semmieke Rothenberger kom Duitsland vertegenwoordigen en voor Nederland heeft Diederik van Silfhout zijn paard Dahlhoff in geschreven.

Al met al is de organisatie blij met het aantal inschrijvingen wat het heeft mogen ontvangen. Naast de senioren rubrieken zijn ook de pony-, junioren- en young riders- rubrieken goed gevuld. Ook merk je dat bedrijven ons steeds beter gaan vinden, het aantal sponsoren die het concours een warm hart toedragen wordt ook steeds een beetje groter. Wim Verwimp: “Het is fijn dat er sponsoren zijn die ons willen helpen en dus ook steeds meer de waarde inzien van dit prachtige dressuurconcours. Zonder de sponsoren zijn we nergens dus bij deze wil ik ze nog eens hartelijk bedanken! Wij als organisatie gaan weer ons uiterste best doen om ook deze editie weer tot een succes te brengen!”

Bekijk hier de lijst met alle deelnemers.