Azelhof optimaliseert faciliteiten voor deelnemers CDI Lier

Ook de derde editie van CDI Lier wordt gehouden bij Azelhof in België. Azelhof heeft afgelopen winter een 60x33m nieuwe binnenhal laten aanleggen wat ervoor zorgt dat de condities voor de deelnemers aan het Internationale viersterrenconcours flink zijn verbeterd. De nieuwe binnenhal zal dienen als losrijpiste waardoor de deelnemers optimale omstandigheden hebben om hun paard los te rijden voor de proef.

De nieuwe binnenhal ligt vlakbij het stallencomplex wat zorgt dat de route van de stallen naar de losrijpiste kort is. Tussen de losrijpiste en de wedstrijdpiste is een promenade gerealiseerd welke door middel van een glazen wand van elkaar gescheiden wordt. Op deze promenade zullen verschillende stands te vinden zijn voor het shoppende publiek. De promenade zorgt voor extra sfeer en openheid, ook zorgt het voor een mooie afscheiding tussen de twee pistes. Naast de binnenhal zal de buitenpiste aan de voorzijde van het complex gebruikt worden als tweede losrijpiste. Bij slecht weer zal deze piste overdekt worden met een tent.

Dit jaar blijkt er meer animo dan ooit te zijn voor het viersterrenconcours! Met inschrijvingen uit verschillende landen belooft het dit jaar een spannende wedstrijd met een groot internationaal deelnemersveld te worden. Vandaag sluiten de inschrijvingen voor CDI Lier.

Bekijk hier de foto’s van de nieuwe binnenhal.

CDI Lier optimizes facilities for competitors

The third edition of CDI Lier is also held at Azelhof in Belgium. Azelhof has built a new indoor hall (60x33m) last winter. The new indoor ensures that the conditions for the participants of the International 4-star competition have improved considerably. The new indoor hall will be used as the warm up arena, allowing participants to have optimal conditions for warming up their horse for the test.

The new indoor hall is located near the stable block which ensures that the route from the stables to the warm up is short. A promenade has been realized between the new hall and the competition arena. The two indoors are separated from each other by means of a glass wall. On this promenade, various stands will be available for the shopping audience. The promenade provides extra atmosphere and openness, it also ensures a nice separation between the two arenas. In addition to the indoor hall, the outdoor arena at the front of the complex will be used as a second unloading facility. In bad weather this arena will be covered with a tent.

This year there is more enthusiasm than ever before for the four-star competition! With registrations from different countries, this year promises to be an exciting event with a large international field of participants. Today the registrations for CDI Lier close.

View the photos of the new indoor hall here.