Internationale namen prijken op startlijst CDI Lier

Dat de populariteit van CDI Lier toeneemt blijkt uit het stijgende aantal deelnemers vanuit niet alleen België, maar ook omliggende landen. Zo verschijnen er dit jaar 18 verschillende nationaliteiten in de ring. Maar niet alleen is de organisatie van CDI Lier hier trots op, ook vinden zij het geweldig dat steeds meer bekende ruiters en amazones naar de Azelhof komen.

Sterk deelnemersveld
Tijdens CDI Lier zijn zowel deelnemers én bezoekers gegarandeerd van echte topsport. De deelnemers reizen de hele wereld over om deel te nemen aan deze competitie. Dat dit een Olympisch jaar is, is goed te merken aan grote namen op de deelnemerslijst voor de CDI4* zware tour. Veel landen houden hun selecties en hebben CDI4* Lier in hun agenda staan.

Zo zijn op de startlijst van de CDI4* teams vanuit Groot Brittanië, Frankrijk en Japan, voor Nederland staan onder andere Adelinde Cornelissen, Diederik van Silfhout en Marlies van Baalen op de lijst.

België goed vertegenwoordigd
Het feit dat CDI Lier voor de Belgische deelnemers een thuiswedstrijd is maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om hier te starten. Met 17 Belgische deelnemers in de CDI4* lichte en zware tour rubrieken is België ook deze editie weer goed vertegenwoordigd. Bekende namen op de startlijst zijn onder andere Charlotte Defalque, Rob van Puijenbroek, Domien Michiels en Jorinde Verwimp die na een wedstrijdpauze weer terug is op Grand Prix niveau.