Programma CDI Lier 2020 bekend

De vierde editie van CDI Lier staat alweer voor de deur. Van 26 februari tot en met 1 maart zal de top van de dressuursport in Belgische Lier te vinden zijn om deel te nemen aan deze hoog gewaarde competitie. Mede door de fijne accommodatie én de sportieve sfeer is CDI Lier niet alleen geliefd bij de Belgische dressuurruiters, maar ook bij de ruiters uit de buurlanden.

Hoog niveau
Wat CDI Lier ook, volgens de deelnemers, fijn starten maakt is het feit dat er verschillende klassen worden aangeboden. Zo kunnen deelnemers zich inschrijven bij de Children, Ponies, Junioren, Young Riders, U25 en de 4* lichte en zware tour. Bij alle rubrieken vallen mooie prijzen te winnen waarbij de geldprijzen kunnen oplopen tot maar liefst €9.000,-, met een totale prijzenpot van € 40.000,00.

Uitnodigend programma
Buiten het uitnodigende programma voor de deelnemers, is CDI Lier ook voor bezoekers bijzonder aantrekkelijk om te komen kijken. Zo zijn er meerdere stands van onder andere Kingsley Saddles, Rosa Collection, Semper Fi, Jolly Lodger en Lydia DeHertoge waar verschillende paardensportartikelen worden aangeboden. Op 29 februari geeft Tineke Bartels een clinic waarbij dressuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

 

Bekijk hier het volledige programma.