Joli Lodger ook sponsor van CDI4* Lier

CDI4* Lier wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal mooie sponsoren. Eén van deze sponsoren is Joli Lodger. Dit is een bedrijf wat haar klanten helpt met het vinden van het perfecte vakantiehuis of stacaravan. De organisatie van CDI4* Lier is dan ook blij dat óók deze sponsor zich inzet om 26 februari t/m 1 maart het evenement tot een succes te maken.

Joli Lodger
Het Belgische bedrijf is gespecialiseerd in de import en verkoop van stacaravans én vakantiehuizen. Uniek aan Joli Lodger is dat zij zich niet op een specifiek prijssegment richten, maar echt voor ieders budget iets passends kunnen en willen vinden. Of dit nu een huisje is aan zee, in de bergen of juist wat meer centraal, Joli Lodger heeft de passende oplossing.

Totaalpakket
Niet alleen is het bij Joli Lodger mogelijk om een vakantiehuis of stacaravan aan te schaffen, ook helpt het team als een klant opzoek is naar een staplek voor bijvoorbeeld hun nieuwe caravan. Het is zelfs mogelijk om het vervoer van de stacaravan naar de eventueel nieuwe staplaats via het bedrijf te laten uitvoeren. Op deze manier krijgen hun klanten een waar totaalpakket en worden zij niet in het diepe gegooid op het moment dat zij een vakantiehuis of stacaravan aanschaffen.

CDI4* Lier is een dressuurevenement wat jij niet wil missen! Toegang is gratis op woensdag, donderdag en vrijdag. Door het uitgebreide programma op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.