Livestream van ClipMyHorse.TV

CDI4* Lier zal ook dit jaar live te volgen zijn. Het welbekende onlineplatform ClipMyHorse.TV zal tijdens het evenement een livestream verzorgen. Via deze livestream is het voor fans mogelijk om overal ter wereld te kijken naar hun favoriete deelnemer of rubriek.

ClipMyHorse.TV
Het onlineplatform ClipMyHorse.TV staat hoog aangeschreven in de paardenwereld en verzorgd livestreams van paardenevenementen over de hele wereld. De organisatie van CDI4* Lier is dan ook erg blij dat zij óók dit jaar weer aanwezig zijn om iedereen te laten mee genieten van alle prachtige sport tijdens het evenement.

Programma
CDI4* Lier biedt dit jaar weer een mooi en divers programma aan wat zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. Zo is er buiten de verschillende rubrieken die worden verreden ook de mogelijkheid om een clinic met Tineke Bartels bij te wonen. Met als thema van internationale pony naar Grand Prix ruiter’ belooft het een interessante clinic te worden.

Het volledige programma staat hier.

CDI4* Lier is een dressuurevenement wat jij niet wil missen! Toegang is gratis op woensdag, donderdag en vrijdag. Door het uitgebreide programma op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.