Sophia Boje Obel Jørgensen succesvol met Adriano B bij de pony’s

Zojuist heeft de Deense amazone, Sophia Boje Obel Jorgensen (foto) met Adriano B de internationale pony rubriek gewonnen. De Deense hield daarbij Evi van Rooij van de eindzege. De Nederlandse reed vorige week nog naar winst in de KNHS-Felix Hippisch Cup en zet zo haar sterke prestaties verder met King Stayerhof’s Jango (Kosmo van Orchids).

De Deense amazone won met Helgstrand Dressage’s Adriano B (Angelo B) onder het zadel. Het paar scoorde 74,238% wat hen een eerste plaats opleverde. De proef van Evi van Rooij kende vele hoogtepunten. De Nederlandse amazone scoorde een totaal van 73,000%.

De derde plaats kwam op naam van Martha Raupach en Mad Max WE die met een score van 71,096%  de Duitse amazone Jill Bogers met First Hummer (70,953%) achter zich liet. Het Nederlandse jurylid Jeannette Wolfs plaatste haar aan kop, maar haar Duitse collega bij E plaatste Bogers als negende en het Franse jurylid bij M waardeerde de proef van Bogers met een vijfde plaats.

Bekijk hier het volledig overzicht met de uitslagen.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.
Bron: Equnews 
Foto: DigiShots