Gratis livestream van Equideo tijdens het BK

Zoals eerder bekend werd gemaakt is het niet mogelijk om als bezoeker naar het Belgische Kampioenschap Dressuur te komen. De deelnemers van het BK worden ieder voorzien van drie toegangsbandjes waardoor het voor hen wel mogelijk is om een groom en trainer mee te nemen. Voor overige begeleiders is het mogelijk om een tafel van 6 personen te reserveren. Maar ook aan de liefhebbers van de sport die eigenlijk graag naar het populaire evenement willen komen kijken is gedacht. Tijdens het gehele evenement zal het mogelijk zijn live mee te kijken via een gratis livestream.

Live kijken en downloaden

De livestream tijdens het BK zal worden aangeboden door Equideo. Alle vijf de dagen zullen zij aanwezig zijn om de rubrieken die in Ring 1 én Ring 2 worden gereden te livestreamen. Als kijker is het gratis om dit te volgen. Het is zelfs mogelijk voor de deelnemers om hun gereden proef terug te kijken en gratis te downloaden. De livestream zal te vinden zijn op onze website, de website van Equideo, de Equideo app én live vanaf hun Facebook. Wilt u ook niets missen van het Belgische Kampioenschap? Zorg dan dat u Equideo volgt en onze social media goed in de gaten houdt.