Free livestream during the BC

As announced earlier, it is not possible to come as a visitor to the Belgian Dressage Championship. The participants of the BK are each provided with three access bands, making it possible for them to bring a groom and trainer. For other supervisors it is possible to reserve a table for 6 people. But fans of the sport who would actually like to come and watch the popular event have also been thought of. During the entire event it will be possible to watch live via a free live stream.

Watch and download live

The live stream during the BK will be offered by Equideo. They will be present all five days to livestream the classes that will be ridden in Ring 1 and Ring 2. As a viewer it is free to follow this. It is even possible for the participants to watch their ridden test and download it for free. The livestream will be available on our website, the Equideo website, the Equideo app and live from their Facebook. Don’t want to miss out on the Belgian Championship? Then make sure you follow Equideo and keep a close eye on our social media.

Gratis livestream van Equideo tijdens het BK

Zoals eerder bekend werd gemaakt is het niet mogelijk om als bezoeker naar het Belgische Kampioenschap Dressuur te komen. De deelnemers van het BK worden ieder voorzien van drie toegangsbandjes waardoor het voor hen wel mogelijk is om een groom en trainer mee te nemen. Voor overige begeleiders is het mogelijk om een tafel van 6 personen te reserveren. Maar ook aan de liefhebbers van de sport die eigenlijk graag naar het populaire evenement willen komen kijken is gedacht. Tijdens het gehele evenement zal het mogelijk zijn live mee te kijken via een gratis livestream.

Live kijken en downloaden

De livestream tijdens het BK zal worden aangeboden door Equideo. Alle vijf de dagen zullen zij aanwezig zijn om de rubrieken die in Ring 1 én Ring 2 worden gereden te livestreamen. Als kijker is het gratis om dit te volgen. Het is zelfs mogelijk voor de deelnemers om hun gereden proef terug te kijken en gratis te downloaden. De livestream zal te vinden zijn op onze website, de website van Equideo, de Equideo app én live vanaf hun Facebook. Wilt u ook niets missen van het Belgische Kampioenschap? Zorg dan dat u Equideo volgt en onze social media goed in de gaten houdt.