Nouwen, Hendrikx en Cool winnen eerste rubrieken in Lier

In Lier zijn gisteren de eerste rubrieken van het BK dressuur gereden. De laatste rubriek die voor die dag op de planning stond, was een 3 Tour B Niveau 4 proef. Suraya Hendrikx behaalde met Benicia (v. Benicio) de overwinning met een totaal van 71,594 procent. De tweede plaats was voor Brecht D’Hoore en Inverness WH (v. Everdale) weggelegd. Hun proef werd door de jury met een totaal van 69,938 procent beloond.

Isabel Cool en Herr Charmeur (v. Charmeur) voltooiden de top drie met een totaal van 67,781 procent. Ruut Pasgang (James Pleasure) en Jorinde Verwimp (Ampere’s Diamond vh Klaverhof) eindigden op de vierde en de vijfde plek.

In tour C reed Isabel Cool naar de overwinning met Cheatodon (v. Vic) door middel van 68,294 procent. Hiermee bleef ze Sam Verheyden voor, die met Kryptonite van de Performing Stables (v. Fidertanz) op de tweede plaats eindigde. Zij reden naar een totaal van 68,177 procent.

Kara Bosman (Fiderprincess) voltooide de top drie. Anne Ponsaerts (Carrera) en Nicky Peeters (Condiblesse vd Kempenhoeve) behaalden de vierde en vijfde plaats.

In tour A was er een overwinning voor Naomi Nouwen en Frevo (v. Zizi Top). Haar proef werd door de jury met een totaal van 69,576 procent beloond. Laureen Poncelet en Sir Rubinus reden naar de tweede plaats met een score van 69,061 procent.

Wouter D’Hoore en Luna S (v. Breitling W) sloten de top drie met een score van 68,273 procent. Nima Verberne (Silent Gatano) en Dominique D’Hoore- van der Horst (Wolfshoeve’s Dancing Boy) voltooiden de top vijf.

Klik hier voor de volledige uitslag van de rubrieken in Lier.

Bron: Equnews
Foto’s : Pegasus