Vandeborne wint Intermédiaire II op BK U25

In Lier werd zojuist de laatste rubriek van de dag gereden: de Intermédiaire II van de BK van de U25 ruiters. De winst ging naar Lore Vandeborne. Zij reed Ikke-pia vd Bergerhoeve (v. San Amour) naar een totaal van 67,559 procent. Met deze score bleef ze Nico Nyssen voor, die met Da Vinci (v. Vivaldo) op de tweede plaats eindigde. Hij reed een totaal van 67,029 procent bij elkaar.

Op de B-piste werden vandaag nog verschillende andere rubrieken gereden. De Tour A kreeg vandaag zijn Prix St. Georges voorgeschoteld. De winst ging naar Naomi Nouwen. Zij rekende op de KWPN-ruin Frevo (v. Zizi Top) om naar een totaal van 70,324 procent te rijden. Ze was de enige die de 70% grens kon overschrijden.

Jorinde Verwimp nam met Charmer (v. Charmeur) de tweede plaats voor haar rekening. Zij kregen een totaal van 69,412 procent achter hun naam. Voor Numa Verberne en Silent Gatano (v. Lord Leatherdale) was er een derde plaats weggelegd met een totaalscore van 68,882 procent. Isabelle Boost (Eternidade) en Tom Franckx (Petit Peau vh Bloemenhof) voltooiden de top vijf.

De Tour C reed vandaag zijn Intermédiaire II en hierbij pakte Sam Verheyden de overwinning. Hij rekende op Kryptonite van de Perfoming Stables (v. Detroit) en reed 69,000 procent bij elkaar. Anne Ponsaerts en Carrera (v. United) namen de tweede plaats voor hun rekening. Hun proef werd door de jury met een totaal van 68,029 procent beloond.

Kara Bosman en Fiderprincess (v. Fidertanz) voltooiden de top drie. Wouter D’Hoore (Ginassy) en Isabel Cool (Cheatodon) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In Tour B reed Suraya Hendrikx naar de overwinning. Met de 7-jarige Benicia (v. Benicio) onder het zadel, liet ze de concurrentie ver achter zich met een totaal van 71,970 procent. Jorinde Verwimp en Ampere’s Diamond vh Klaverhof (v. Ampere) eindigden op de tweede plaats. Zij reden naar een totaal van 69,212 procent.

Brecht D’Hoore en Iverness WH (v. Everdale) voltooiden de top drie met een totaalscore van 69,000 procent. Cyriel De Coker (Jillz Urona) en Eefje Appelmans (Dynamic) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Equnews
Foto’s : Pegasus