Sam Verheyden wint Grote Tour C op BK Lier

Zonet werd de finale van C Tour verreden en Sam Verheyden reed naar de overwinning. Hij rekende op Kryptonite van de Performing Stables (v. Detroit) om naar de gouden medaille te rijden. Isabel Cool (Cheatodon) en Anne Ponsaerts (Carrera) eindigden op de tweede en de derde plaats.

Isabel Cool schreef vandaag wel de kür intermédiaire A/B op haar naam. Ze reed Cheatodon (v. Vic) naar een totaal van 73,130%. Sam Verheyden en Kryptonite van de Performing Stables (v. Detroit) hadden dus vandaag genoeg aan de tweede plaats om de eindoverwinning in de wacht te slepen. Ze eindigden op een totaal van 71,445%. Kara Bosman en Fiderprincess (v. Fidertanz) eindigde hier op de derde plaats.

In de Individuele test van de Young riders reed Amber van den Steen vandaag naar de overwinning. Zij rekende op de 10-jarige KWPN-ruin Fame (v. Ampere) om naar een totaal van 72,147% te rijden. Suraya Hendrikx nam met Dear Friend 2 (v. Danone 1) de tweede plaats voor haar rekening. Haar test werd door de jury met een totaal van 71,618% beloond. Laura Luyten en J2l Lamborghini (v. Bravour B) vervolledigden de top drie met een totaal van 70,706%.

Ann-Sophie Goethals (Eldorado-A) en Charlotte Richmond (Goliath van de Kempenhoeve) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Equnews
Foto’s : Pegasus