Viersterren dressuur CDI Lier

Vierde plaats voor Laureen Poncelet in Intermediaire I op CDI Lier

De voorlaatste dag van CDI Lier in het Azelhof werd ingezet met de CDI3* lichte tour. De ‘Prijs Lydia Dehertoghe’ was de Intermediaire I. Veertien combinaties die eerder ook de Prix St Georges starten, zagen we nu opnieuw aan het werk. Andere duo’s zullen de Intermediaire I Freestyle rijden.

Het Azelhof in Lier ligt de Duitse amazones precies goed, want ook vandaag wordt de dag weer ingezet met een Duitse overwinning. Het was Jennifer Reimer die met de tienjarige hengst Daiquiri Royal (v. Dancier) naar de winst reed. De jury beloonde hun proef met een totale score van 69.658%. De Spaanse Chloe Morris volgde op de tweede plaats met De Lord Loxley-zoon Lord Wallonia. Voor hun noteerden we een totale score van 68.053%. De top drie werd nog aangevuld door de Brit Daniel Watson, die met Butterfly IV (v. Breitling W) naar een totaal van 67.895% reed.

De top vijf werd vervolledigd door twee Belgische combinaties. Laureen Poncelet werd vierde met Andretti 13 en Cindy Schuurmans eindigde op plaats vijf met Sandro Tategoi (v. Sandro Hit). Zij behaalden respectievelijk 67.105% en 66.026%.

Bron: Equnews