Viersterren dressuur CDI Lier

Isabel Cool schittert in Kür Intermediaire I op CDI Lier

Na alle jeugdproeven vandaag in het Azelhof is het deze avond tijd voor de CDI3* en CDIU25 Kür op muziek. In de late namiddag werd er gestart met de Intermediaire I Freestyle. De beste vijftien combinaties van de Prix St Georges kwamen in deze ‘Prijs Lydia Dehertoghe’ aan de start.

Het werd opnieuw een Zweedse overwinning in deze lichte tour van de CDI3*. Marina Mattson reed net als in de Prix St Georges naar de winst met de nog maar achtjarige Quartermain (v. Quarterback). De Zweedse en de vosse ruin reden een impressionante kür op muziek die door de jury beloond werd met een totale score van 74.025%. Onze landgenote Isabel Cool wist met de KWPN-ruin Coolhorses Constand (v. Vic) eveneens een zeer mooie kür te rijden. Zij behaalden in totaal 73.450%. De Nederlandse Ilse van Cranenbroek sloot de top drie af met de zwarte ruin Emerald S. Voor hun noteerden we een totale score van 72.675%.

Verder in de top vijf zagen we Katrien Verreet met Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall) en Andrea Timpe met For The Memory (v. Florencio I). Zij behaalden respectievelijk 72.200% en 71.800%.

Bron: Equnews