Viersterren dressuur CDI Lier

Cornelissen wint GP Special in Lier

Adelinde Cornelissen heeft in Lier de Grand Prix Special gewonnen. Met Aqiedo stond ze eerder deze week al eens voor Jorinde Verwimp. Nu zette ze Laurence Roos opzij. De Belgische eindigde knap tweede met Fil Rouge. Meest opmerkelijk resultaat van de dag voor België was er bij de juniors. Het gehele podium werd bezet door onze landgenotes met winst voor Laura Luyten (Dark Chocolate), een tweede plaats voor Emily Anthonissen (Fair Diamond DHB) en een derde plaats voor Suraya Hendrikx (Dear Friend 2).

  

 

Viersterren dressuur CDI Lier

Adelinde Cornelissen wins GP Special in Lier

Adelinde Cornelissen won the Grand Prix Special in Lier. Earlier this week she also finished ahead of Jorinde Verwimp, with Aqiedo. Now she also pushed Laurence Roos aside. The Belgian finished in an excellent second place with Fil Rouge. The most remarkable result of the day for Belgium was in the Juniors. The entire podium was occupied by our fellow countrywomen with a victory for Laura Luyten (Dark Chocolate), a second place for Emily Anthonissen (Fair Diamond DHB) and a third place for Suraya Hendrikx (Dear Friend 2).