CDI-Lier-Internationale-Top

Internationale dressuurtop aanwezig op CDI4* Lier

Van 28 februari tot en met 4 maart gaat de tweede editie van het viersterrenevenement CDI Lier van start. Naast grote Belgische namen als Olympische amazone Jorinde Verwimp, Laurence Roos en Isabel Cool hebben veel welbekenden uit de dressuurwereld van over de hele wereld zich aangemeld. Showdirecteur Wim Verwimp: “Het was de hoogste tijd dat ook de internationale dressuurtop naar de Azelhof in Lier kwam, en er weer een Belgisch evenement van formaat werd georganiseerd. Ik ben er zeker van dat wij daar goed in zijn geslaagd met CDI Lier!” Net als vorig jaar zorgt mediapartner Equnews voor de live verslaggeving.

Internationale interesse
Er is veel internationale interesse getoond in CDI Lier. Naast Jorinde Verwimp komen nog vier andere Olympische amazones in actie: de Australische Mary Hanna, de Britse Emma Hindle, de Oekraïense Inna Logutenkova en de Japanse Akane Kuroki. Daarnaast zullen ook onder ander deze ruiters voor een plek op het ereschavot strijden: het Australische kopstuk Tristan Tucker, de Duitse ruiter Benjamin Werndl, de Ierse Dane Rawlins en de Nederlandse amazones Stephanie de Frel en Danielle Heijkoop.

Gratis toegang
De organisatie, bestaande uit Wim Verwimp, Joyce Lebon en Annemiek van der Vorm, heeft als missie gesteld om de 2018-editie naar een nog hoger niveau te tillen. Naast een mooi deelnemersveld heeft CDI Lier haar bezoekers nog meer te bieden. Het evenement is gratis toegankelijk en er zijn meerdere stands aanwezig waar bezoekers paardensportartikelen aan kunnen schaffen.

CDI-Lier-Internationale-Top

International dressage top present at CDI4 * Lier

From February 28th to March 4th the second edition of the four-star event CDI Lier will take place. Besides big Belgian names like Olympic rider Jorinde Verwimp, Laurence Roos and Isabel Cool, many well-known riders from all over the world will come into action. Show director Wim Verwimp: “It was about time that the international dressage top came to the Azelhof in Lier, and that another Belgian event of size was organized. I am sure we have succeeded with CDI Lier!” Just like last year, media partner Equnews is responsible for live reporting.

International interest
A lot of international interest was shown in CDI Lier. In addition to Jorinde Verwimp, four other Olympic amazons will perform; the Australian Mary Hanna, the British Emma Hindle, the Ukrainian Inna Logutenkova and the Japanese Akane Kuroki. In addition, the Australian rider Tristan Tucker, the German rider Benjamin Werndl, the Irish Dane Rawlins and the Dutch riders Stephanie de Frel and Danielle Heijkoop will also compete during CDI Lier.

Free entrance
The organization, consisting of Wim Verwimp, Joyce Lebon and Annemiek van der Vorm, has the mission to take the 2018 edition to an even higher level. In addition to a nice field of participants, CDI Lier has more to offer its visitors. The event is free of charge and there are several stands where visitors can purchase equestrian items.