Eerste winnaar CDI Lier 2019 is Lara van Nek

CDI Lier is vandaag gestart met als eerste rubriek de Children. De Nederlandse Lara Van Nek wist met een ruime voorsprong de rubriek op haar naam te schrijven.

In het zadel van Fariska (v Vivaldi) reed Van Nek naar een unanieme overwinning met 76,061%. De combinatie reed een vrij stabiele proef, waarbij ze voornamelijk in de tweede helft wisten te overtuigen. Met een verschil van bijna 3% volgde Lisa Steisslinger met Caddylack (v. Casall). De Duitse scoorde een totaal van 73,864% nadat ze iets afzwakte in de volte.

Voor eigen publiek volgde Alexander Goovaerts op de derde plaats. Samen met Habiba vh Bloemenhof (v. Whahid)  haalde de Belg net de grens van 70,00%. De arbeidsgangen wisten daarbij de jury te overtuigen.

Bekijk hier de volledige resultaten.

First winner CDI Lier 2019 is Lara van Nek

CDI Lier started with the Children as first competition today. The Dutch Lara Van Nek was able to take a generous lead with her horse Fariska (v. Vivaldi). Van Nek took a unanimous victory with 76,061%.

With a difference of almost 3% Lisa Steisslinger followed with Caddylack (by Casall). The German scored a total of 73.864% .

Alexander Goovaerts took third place for his own audience. Together with Habiba vh Bloemenhof (by Whahid) the Belgian just reached the limit of 70.00%.

View all results here.