Eerste winnaar CDI Lier 2019 is Lara van Nek

CDI Lier is vandaag gestart met als eerste rubriek de Children. De Nederlandse Lara Van Nek wist met een ruime voorsprong de rubriek op haar naam te schrijven.

In het zadel van Fariska (v Vivaldi) reed Van Nek naar een unanieme overwinning met 76,061%. De combinatie reed een vrij stabiele proef, waarbij ze voornamelijk in de tweede helft wisten te overtuigen. Met een verschil van bijna 3% volgde Lisa Steisslinger met Caddylack (v. Casall). De Duitse scoorde een totaal van 73,864% nadat ze iets afzwakte in de volte.

Voor eigen publiek volgde Alexander Goovaerts op de derde plaats. Samen met Habiba vh Bloemenhof (v. Whahid)  haalde de Belg net de grens van 70,00%. De arbeidsgangen wisten daarbij de jury te overtuigen.

Bekijk hier de volledige resultaten.