De ClipMyHorse CDI4* Grand Prix voor Nicolas Wagner

Nicolas Wagner heeft de Nederlandse overmacht achter zich gelaten in de CDI4* Grand Prix. Wagner werd door twee juryleden op de eerste plaats gezet met zijn Quater Back Junior. De combindatie werkte naar de climax toe op het einde. Enkel in het begin bleek het duo wat onrustig maar herstelde en reed met 72,848% naar een nipte overwinning.

De pirouette links alsook het galopwerk vielen duidelijk in de smaak bij de jury. Maria Colliander was helemaal weg van Anne Meulendijks haar optreden. De Finse quoteerde haar hoog maar uiteindelijk moest Meulendijks met MDH Avanti NOP genoegen nemen met de tweede plaats met een score van 72,609%. Meulendijks reed een constante proef waarbij ze uitblonk met een duidelijk sterke galop. Ook de passage werd keurig uitgevoerd.

Diederik van Silfhout volgde op de derde plaats met Expression NOP. Van Silfhout scoorde een totaal van 71,435%. Op het einde van de proef ging het even minder. De combinatie bleef wel nipt voor op Fanny Verliefden die voor eigen publiek de vierde plaats innam.

Verliefden strandde net buiten het podium met Indoctro vd Steenblok met 70,935%. Zowel Jo Graham als Jacques van Daele plaatsten Verliefden op de eerste plaats.

Bekijk hier de volledige uitslag.
Bron: Equnews
Foto: Digishots