Shona Brenner wint CDI Pony’s Kür op Muziek

De Duitse Shona Benner eiste met een score van 78,958% beslag op de zege in de kür bij de pony’s. Met 77,250% volgde de Nederlandse Micky Schelstraete met Elin’s Noncisdador op de tweede plaats.

Benner won de kür met Der Kleine Sunnyboy WE en pakte daarmee haar derde overwinning op rij. Schelstraete volgde op de tweede plaats met veel achten op haar protocol. De derde plek was voor Johanna Kullmann met Champ of Class. De Duitse amazone kreeg 76,917% voor haar kür met de pony, die voorheen ook succesvol was met Lisanne Zoutendijk en Sanne Vos.

Lara van Nek eindigde met Baumann’s Despino op de vijfde plek. De amazone, die ook drie keer eerste werd bij de Children, kwam uit op 73,500%.  Daarmee mocht ze voor de prijsuitreiking opstellen achter Antonia Busch-Kuffner, die met Daily Pleasure WE 76,183% kreeg en vierde werd.

Bekijk hier de volledige uitslag

Foto: Digishots

Shona Brenner wins CDI Ponies freestyle

The German Shona Benner claimed the victory in the freestyle at the pony’s with a score of 78.958%. With 77,250% the Dutch Micky Schelstraete followed with Elin’s Noncisdador in second place.

Benner won the Freestyle with Der Kleine Sunnyboy WE and took her third victory in a row. Schelstraete followed in second place with a lot of eights on her protocol. The third place was for Johanna Kullmann with Champ of Class. The German rider received 76,917% for her freestyle with the pony, which was in his earlier years also successful with Lisanne Zoutendijk and Sanne Vos.

Lara van Nek ended with Baumann’s Despino in fifth place. The rider, who also finished three times in the Children, reached 73.500%. With that she was allowed to compete for the award ceremony behind Antonia Busch-Kuffner, who got 76.183% with Daily Pleasure WE and was fourth.

View the full result list here

Picture: Digishots