Shona Brenner wint CDI Pony’s Kür op Muziek

De Duitse Shona Benner eiste met een score van 78,958% beslag op de zege in de kür bij de pony’s. Met 77,250% volgde de Nederlandse Micky Schelstraete met Elin’s Noncisdador op de tweede plaats.

Benner won de kür met Der Kleine Sunnyboy WE en pakte daarmee haar derde overwinning op rij. Schelstraete volgde op de tweede plaats met veel achten op haar protocol. De derde plek was voor Johanna Kullmann met Champ of Class. De Duitse amazone kreeg 76,917% voor haar kür met de pony, die voorheen ook succesvol was met Lisanne Zoutendijk en Sanne Vos.

Lara van Nek eindigde met Baumann’s Despino op de vijfde plek. De amazone, die ook drie keer eerste werd bij de Children, kwam uit op 73,500%.  Daarmee mocht ze voor de prijsuitreiking opstellen achter Antonia Busch-Kuffner, die met Daily Pleasure WE 76,183% kreeg en vierde werd.

Bekijk hier de volledige uitslag

Foto: Digishots