Diederik van Silfhout wint CDI4* Small Tour Prix St. Georges

Dressuur op top niveau, dat leverde de CDI4* Small Tour Prix St. Georges. De meningen bij de juryleden lag verspreid en de top presteerde gelijkmatig. Na afloop bleek Diederik van Silfhout de sterkste impressie achtergelaten te hebben. Van Silfhout won gister met Impression (Don Schufro) met 72,588%.

Twee van de vijfjuryleden plaatste het duo op kop. Het paar scoorde zevens en achten en liet enkel in de wissels een zwak moment zien. Er werd sterk gereden in deze PSG waarbij Tommie Visser op de tweede plaats volgde met Genesis Begijnhoeve (Jazz). Visser scoorde 71,824% en liet van bij het begin zien dat hij gebrand was op een sterke prestatie.

Dominique Filion volgde met 71,412% op de derde plaats met de 8-jarige Fidertanz-nazaat, Frida K. Het paar bleef thuis-amazone, Jorinde Verwimp met Golddream vd Kempenhoeve (Caprilli van de Kempenhoeve) voor. Verwimp reed een constante proef wat resulteerde in 70,853%.

Op de vijfde plaats volgde Thalia Rockx met Gerda Nova (Romanov) met 70,676% voor Larissa Pauluis met Firs-Step Valentin (Vitalis), goed voor 70,559%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en de clinic van Stephan Buitenbos zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.
Bron: Equnews 
Foto: DigiShots