Belgische Kampioenschappen Dressuur worden verplaatst

In verband met het coronavirus worden de Belgische Kampioenschappen Dressuur uitgesteld. De organisatie heeft nog geen nieuwe datum bekend gemaakt.

Coronavirus
Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Belgium Dressage Events de organisatie van het Belgische Kampioenschappen Dressuur gaat overnemen. Niet alleen werd hiermee het evenement naar de locatie van de Azelhof verhuisd, ook werd ervoor gekozen om de kampioenschappen eerder in het seizoen plaats te laten vinden. Helaas heeft de organisatie door de ernstige situatie omtrent het coronavirus ervoor moeten kiezen de kampioenschappen uit te stellen. De oorspronkelijke datum van 28 t/m 1 juni komt hierdoor te vervallen. Wanneer de kampioenschappen zullen plaatsvinden wordt later bekend gemaakt.

In nauw overleg met de KBRSF en Paardensport Vlaanderen is besloten om het Belgisch Kampioenschap Dressuur niet af te lasten maar uit te stellen naar een later tijdstip dit jaar. Houd de website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.