In de startblokken voor CDI Lier in 2021

Na de succesvolle Belgische Kampioenschappen, staat in Lier het volgende hooggewaardeerde dressuurevenement op de kalender: de vijfde editie van het CDI Lier. Het spannende dressuurconcours, georganiseerd door Belgium Dressage Events, bevat een groot internationaal deelnemersveld en zal in 2021 plaatsvinden van dinsdag 2 maart tot zondag 7 maart in de Azelhof.

Begin volgend jaar zal in Lier de internationale top van de dressuursport in de startblokken staan om in de Azelhof een overwinnende stempel neer te zetten. Er zal deze indooreditie zowel een 3-sterren als 4-sterren competitie plaatsvinden met een diversiteit aan rubrieken: Children, Pony’s, Junioren, Young Riders, U25, Lichte tour en Zware tour.

Tijdens het zesdaagse evenement zullen de actuele coronamaatregelen in acht worden genomen. Meer informatie over de inschrijvingen volgt. Bekijk hier het CDI Lier programma.

Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor de laatste nieuwsberichten.
Volg de Instagram van BDE.
Volg de Facebook van BDE.