Lucie-Anouk Baumguertel en Zinq Sweetheart FH winnen Kür op Muziek Junioren

De winst bij de junioren was voor Lucie-Anouk Baumguertel met Zinq Sweetheart FH. In de landen- en individuele proef was het duo de afgelopen dagen twee keer tweede, maar met 75,708% in de kür waren ze met afstand de besten. Katelijne Maes en Ibou van de Kapelhoef volgde op een nette tweede plaats met een score van 73,417%.

Bekijk hier de volledige uitslag
Foto: Digishots

Lucie-Anouk Baumguertel and Zinq Sweetheart FH first place at Juniors Freestyle

The win in the juniors was for Lucie-Anouk Baumguertel with Zinq Sweetheart FH .

In the team and individual test, the duo got twice the second place in the past few days, but with 75.708% in the freestyle they were the best by far. Katelijne Maes and Ibou van de Kapelhoef followed a second place with a score of 73.417%.

View the full results here de volledige uitslag
Picture: Digishots