Kristine Moller naar nipte zege in de Kür op Muziek Lichte Tour

De laatste dag van het CDI in Lier is vanmorgen van start gegaan met de kür op muziek voor de Lichte Tour combinaties. Kristine Moller en de Trakehner Standing O’Vation TSF wonnen de proef met amper een halve procent voorsprong op publiekslieveling Jorinde Verwimp. Verwimp miste met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 de overwinning met o,4%.

De strijd in de kür ging tussen Luxemburg, België en Duitsland. De zege ging naar Kristine Moller met de tweevoudige WK-finalist Standing O’Vation TSF. De dochter van Imperio kreeg 8-ten voor de uitgestrekte draf, maar ook de wisselseries scoorden hoog. De mooie kür leverde een score van 76.785% op.

Jorinde Verwimp kreeg voor haar kür met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 maar 0,4% minder. Voor de uitgestrekte stap kreeg de Belgische hoge punten en ook voor de draf appuyementen. Verwimp kwam uit op 76.310%. Andrea Timpe bezette met 75.525% de derde plek op Don Carismo.

Bekijk hier de volledige uitslag

Foto: Digishots