Kristine Moller naar nipte zege in de Kür op Muziek Lichte Tour

De laatste dag van het CDI in Lier is vanmorgen van start gegaan met de kür op muziek voor de Lichte Tour combinaties. Kristine Moller en de Trakehner Standing O’Vation TSF wonnen de proef met amper een halve procent voorsprong op publiekslieveling Jorinde Verwimp. Verwimp miste met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 de overwinning met o,4%.

De strijd in de kür ging tussen Luxemburg, België en Duitsland. De zege ging naar Kristine Moller met de tweevoudige WK-finalist Standing O’Vation TSF. De dochter van Imperio kreeg 8-ten voor de uitgestrekte draf, maar ook de wisselseries scoorden hoog. De mooie kür leverde een score van 76.785% op.

Jorinde Verwimp kreeg voor haar kür met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 maar 0,4% minder. Voor de uitgestrekte stap kreeg de Belgische hoge punten en ook voor de draf appuyementen. Verwimp kwam uit op 76.310%. Andrea Timpe bezette met 75.525% de derde plek op Don Carismo.

Bekijk hier de volledige uitslag

Foto: Digishots

Kristine Moller wins Small Tour with 0,4% difference

The last day of CDI Lier started this morning with the freestyle for the Light Tour combinations. Kristine Moller and the Trakehner Standing O’Vation TSF won the test with barely half a percent ahead of audience favorite Jorinde Verwimp. Verwimp missed with Kastar Hof ter Zeedycke D’12 the victory with 0,4%.

The battle in the freestyle went between Luxembourg, Belgium and Germany. The victory went to Kristine Moller with the two-time World Cup finalist Standing O’Vation TSF. The daughter of Imperio got multiple eights for the extended trot, but also the flying changes scored high accourding to the judges. The beautiful freestyle was good for a score of 76.785%.

Jorinde Verwimp got 0.4% less for her freestyle with her Kastar Hof ter Zeedycke D’12. For the extended walk the Belgian got high points but also for the half passes. Verwimp amounted to 76,310%. Andrea Timpe ended third place on Don Carismo with 75.525%.

View full results here

Picture: Digishots