Nicolas Wagner naar overtuigende zege in Grand Prix Special

Nicolas Wagner heeft vandaag een overtuigende zege behaald in de Grand Prix Special. Met zijn paard Quater Back Junior scoorde hij ruim 75%. De jury was het unaniem eens dat deze combinatie moest winnen, bij elk onderdeel werd een cijfer tussen de zeven en de 8,5 genoteerd.

Fanny Verliefden en haar Indoctro v/d Steenblok behaalden een mooie tweede plaats met een score van 72,638%. Het appuyement naar rechts ging iets minder waar een  vijf werd genoteerd. De top vijf bestond verder uit Simon Missiaen met Charlie, Michelle Hagman met Chagall H en Emma Hindle met Romy del Sol.

Klik hier voor de volledige uitslag
Foto: Digishots

Nicolas Wagner has won a convincing victory in the Grand Prix Special

Nicolas Wagner has won a convincing victory in the Grand Prix Special today. With his horse Quater Back Junior he scored over 75%. The jury unanimously agreed that this combination had to win.

Fanny Verliefden and her Indoctro van de Steenblok gained a nice second place with a score of 72.638%. The half-passes to the right good be better according to the judges. The top five also includes Simon Missiaen with Charlie, Michelle Hagman meets Chagall H and Emma Hindle meets Romy del Sol.

View for full results here
Picture: Digishots