Katelijne Maes laat Belgisch volkslied klinken

Deze ochtend heeft Katelijne Maes de winst in eigen land gehouden tijdens de individuele Junioren rubriek. Samen met Ibou van de Kapelhoef (Lord Loxley) liet zij een regelmatige proef zien met mooie uitvoering van de schouderbinnenwaarts en halve pirouette.

Met een totaal van 71,765% bleef het duo voor op landgenote Karoline Sofie Vestergaard met Junior Hit (Sandro Hit). De Belgische werd door één van de drie juryleden op één geplaatst. Met 70,441% bleef het duo nipt voor op Pem Verbeek met Fernando Torres (Florencio 2).

Ook de Belgische Jette de Jong reed naar 70%. Samen met Heavenly Charming (Charmeur) reed de Jong naar de vierde plek.

Bekijk hier het volledig overzicht met de uitslagen.

Door het uitgebreide programma en de clinic van Tineke Bartels op zaterdag en zondag kost de toegang 10,- euro p.p. wat verrekend wordt bij de ingang.